Certified partner of solidworks

Melyek a mi kedvenc SOLIDWORKS 2018-as újdonságaink?

2018.01.04
Melyek a mi kedvenc SOLIDWORKS 2018-as újdonságaink?

Biztosan mindenkinek megvan a kedvenc funkciója, amit már nagyon várt a SOLIDWORKS legújabb verziójában. Mutatjuk, melyikeket tartjuk mi a legmenőbbeknek! Lássuk a kedvenc SOLIDWORKS újításokat! A SOLIDWORKS minden évben több mint 200 újdonsággal bővíti az új verzióját és aki járt már valamelyik októberi szoftverbemutatónkon, azt is tudhatja, hogy az egész napos előadás-sorozatunk alatt csupán betekintést tudunk nyújtani az újításokba, hiszen oly sok van belőlük. De jöjjenek a kedvenceink:

  • 1. SOLIDWORKS CAM
Az első helyet, az újonnan bemutatott SOLIDWORKS CAM foglalja el, ami tökéletes megmunkálási megoldást biztosít 2,5 tengelyig és ami még ennél is jobb, hogy ingyenes bővítményként érhető el minden SOLIDWORKS CAD licencnél, amennyiben a felhasználó rendelkezik szoftverkövetéssel. Könnyen megtanulható, gyors és hatékony szabályalapú megmunkálást kínál ez a CAMWorks által kifejleszett megoldás, ami zökkenőmentesen integrálja a tervezés és gyártás folyamatait.solidworks cam
  • 2. SOLIDWORKS Manage
A SOLIDWORKS Manage egy kifinomult adatkezelési rendszer, ami kibővíti a SOLIDWORKS PDM globális fájlkezelését és alkalmazás integrációját. A szoftver a SOLIDWORKS PDM Professional képességei mellett projekt-, folyamat- és eszközkezelést tesz lehetővé. A kezelőfelülettel és jelentésekkel könnyen irányíthatjuk projektjeink státuszát, állomásait, időbeosztását és mérföldköveit.
  • 3. Topológiai optimalizáció
A topológiai optimalizáció a SOLIDWORKS Simulation Professional legfontosabb funkcióbővítése az eddigi paraméteroptimalizációs modul mellé (ami a CAD modellünk kiválasztott méreteit méretezi át és azzal a mérettel vizsgálja a szerkezetét). Az új topológiai modul már az egész testet vizsgálja és azt keresi, honnan kell elvennie anyagot ahhoz, hogy a szerkezet az előírt feltételek alapján még ellássa a feladatát anélkül, hogy elérné a meghibásodási kritériumot. 4. Nem keveredő fázisok szabad felszínének szimulációja Ezzel a funkcióval olyan problémák is számíthatóvá válnak a SOLIDWORKS Flow Simulationnel, mint a folyadékok és gázok be- vagy kiáramlása egy kezdetben üres tartályba.Solidworks flow
  • 5. Hálómodellek szerkesztése
Most már könnyedén létrehozhatunk hálómodelleket és -alkatrészeket test vagy felületi geometriákból, amiket aztán a multitest szabályai szerint összeadhatunk, kivonhatunk egymásból, vagy közös részt képezhetünk a hálókból. Továbbá lehetőségünk van a hálómodelleket metszeni, anyagminőséget hozzáadni, és összeállításban ütközésvizsgálatra alkalmazni azokat.
  • 6. Illesztés egyszerűen, csapolással
Az új csapolás (Tab&Slot) funkcióval könnyedén összeilleszthetünk két elemet lemezalkatrészek és hegesztett szerkeszetek tervezésekor. A csapfészkek és az illeszkedő csapok helye és mérete egyszerűen módosítható, ezzel is csökkentve az összeszereléssel töltött időt és az ehhez kapcsolódó költségeket.

Bíró Dóra  

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Melyek a mi kedvenc SOLIDWORKS 2018-as újdonságaink?