SolidWorks Professional

A SolidWorks Professional csomag tartalmazza a teljes SolidWorks Standard csomagot, továbbá a következő modulokat.:

 

Tervmegosztás
A SolidWorks Workgroup PDM számos képességet kínál a tervezési elképzelések és adatok pontos közlésére a munkatársak, a partnerek és a megrendelők felé. A támogatott formátumok a következők:

• eDrawings fájlok. Pontos és bárki által értelmezhető – akár animációt is tartalmazó – 2D-s és 3D-s modellek létrehozása.

• PDF fájlok. 2D-s vagy 3D-s PDF fájlok generálása közvetlenül a SolidWorks tervekből.

• 3D Instant Website. Működő honlapok létrehozása és közzététele a vizuális információk ügyfelekkel vagy munkatársakkal való megosztására, illetve azonnali visszajelzések fogadására.

 

featureworksAlakzat felismerés
Ha munkatársai vagy partnerei más CAD rendszereket használnak, a FeatureWorks segítségével hatékonyabbá teheti a 2D-s és 3D-s modellek megosztását és használatát.

 

 

toolboxIntelligens összetevők és kötőelemek
A SolidWorks Toolbox, a SolidWorks Design ClipArt és a 3D ContentCentral azonnali hozzáférést tesz lehetővé egy több ezer standard szerelvényt tartalmazó virtuális enciklopédiához.

 

 

photoviewFotorealisztikus renderelés.
A PhotoView 360 segítségével SolidWorks 3D-s modelljeit egyetlen alkatrész legyártása nélkül teheti alkalmassá prezentációkhoz, ajánlatokhoz, illetve virtuális és valóságos tanulmányok elkészítéséhez. A prototípusok legyártásának és fotózásának elmaradásával időt és jelentős költségeket takarít meg.

 

 

design checkerTervezési előírások ellenőrzése
A SolidWorks Design Checker használatával a műhelyrajzok minőségét javíthatja. Az alapos, automatikus ellenőrzéseknek és az automatikus javítási funkciónak köszönhetően még gyártásra kerülés előtt biztosíthatja, hogy a rajzok teljes mértékben megfeleljenek a vállalati előírásoknak.

 

 

utilitiesTermelékenységnövelő eszközök
A SolidWorks Utilities lehetővé teszi a tervezők számára, hogy két hasonló modell vagy rajz eltéréseinek megkeresése céljából alkatrészeket vagy rajzokat hasonlítsanak össze. A FeatureWorks segítségével a különböző CAD rendszerekből származó adatok kompatibilissé tehetők.

 

 

costingKöltségbecslés
A SolidWorks Costing beépített költségsablonjai segítségével automatikus becslés adható az alkatrészek gyártási költségére.

 

 

edrawing professionaleDrawings Professional
A SolidWorks eDrawings Professional az első, email küldésre alkalmas kommunikációs eszköz, amely drámaian megkönnyíti a 2D-s és 3D-s terv adatok felülvizsgálatát.

 

 

task schedulerFeladat tervező
A SolidWorks Task Scheduler lehetővé teszi az egyszeri vagy időszakos feladatok automatizálását. A Task Scheduler segítségével ütemezheti terveit, frissítéseit és dokumentumait, nyomtatását, rajz létrehozását és szimulációs számításait.