SOLIDWORKS Inspection

A SOLIDWORKS Inspection első mintavételezési vizsgálatot és a folyamaton belüli vizsgálatot támogató szoftver, amely nagyban egyszerűsíti és automatizálja a tételszámozott vizsgálati rajzokat és jelentéseket (AS9101, PPAP, stb.).

A SOLIDWORKS Inspection egy különálló alkalmazásból és egy SolidWorks bővítményből áll, aminek a segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a meglévő adataikhoz, függetlenül attól, hogy azok SOLIDWORKS, PDF vagy TIFF formátumúak.

A SOLIDWORKS Inspection egy egyszerű és intuitív alkalmazás, amivel akár 90%-kal csökkentheti a mérésellenőrzési dokumentum elkészítésének idejét és elkerülheti a manuális folyamatokból adódó hibákat, ezzel növelve a minőséget és csökkentve a piacra kerülési időt.

A SOLIDWORKS Inspection Professional tovább szélesíti a funkciók körét, hogy a felhasználók a mért adatokat különböző módon rögzítsék a projektbe, így egyszerűsítve az ellenőrzési folyamatot.

  • Készítsen gyorsan tételszámozott műszaki rajzokat és mérési jelentéseket az különálló SOLIDWORKS Inspection alkalmazás vagy a SolidWorks Inspection bővítmény segítségével.
  • Adjon hozzá automatikusan tételszámozott ellenőrzési méreteket az Inspection Dimensions-nel.
  • Hasonlítsa össze a felülvizsgálati rajzokat, így könnyen felismerheti az eltérések.
  • Exportálja a kész tételszámozott rajzokat PDF-ben és mérési jelentéseket Microsoft Excel táblázatokba, amik olyan standard sablonokat tartalmaznak, mint az AS9102 vagy PPAP formanyomtatványok.

Minden egyes mért értéket beírhatja manuálisan, digitális mérőt vagy CMM importált koordinátákat használva.

 

rep_sw_inspection_first_look_728x90_hun

 

Nem rendelkezik SOLIDWORKS CAD szoftverrel?

Nem probléma!

Elkészítheti mérési jelentésit bármelyik CAD rendszerben a különálló SOLIDWORKS Inspection vagy az integrált SolidWorks Inspection bővítmény használatával.

Ha PDF vagy TIFF fájlokkal dolgozik, a SOLIDWORKS Inspection OCR-rel (optikai szövegfelismeréssel) be tudja olvasni és felismeri a méreteket, plusz és mínusz tűréseket és a méretek típusát (diametrikus vagy lineáris) ezzel is csökketve a manuális folyamatokból adódó hibákat.

A felismerés működik vízszintes és függőleges méretekkel, osztott méretekkel, bejegyzésekkel,  furatinformációkkal, felületi érdesség szimbólumokkal, és geometriai és tűrés szimbólumokkal (GD&T).

Kezelje könnyen a változtatásokat!

Kerülje el a hibákat és ismerje fel gyorsan az eltéréseket a SOLIDWORKS Inspection fejlett rajz összehasonlító eszközével!

Kerüljön hamarabb a piacra!

SW_2015_Inspection