SOLIDWORKS Simulation

SolidWorks Szimuláció fejléc

 

A SOLIDWORKS Simulation még a termékek megépítése előtt lehetővé teszi tesztelésüket, így a hibák a tervezési folyamat korai szakaszában kiszűrhetők. Teljesítménye a képzett FEA elemzők számára is elég nagy, könnyű használata ugyanakkor a terméktervezők körében is kedveltté teszi. A SOLIDWORKS Simulation segítségével ráadásul a maximális teljesítmény és költségmegtakarítás szempontjából is optimalizálhatja a terveket.

A SOLIDWORKS Simulation a SOLIDWORKS felhasználói felületén nyitható meg, így nincs szükség több alkalmazás elindítására. Segítségével ugyanolyan körülmények közé helyezheti elkészült terveit, mint amilyeneknek azok a valóságban lesznek kitéve, ideértve az igénybevételeket, ütéseket, hőt, légáramot stb. Nem kell várni a tesztelések megkezdésével, amíg egy terméket ténylegesen le nem gyártanak, vagy amíg számos fizikai prototípus el nem készül.

Az alapvető szimulációs képességeket valamennyi SOLIDWORKS Premium licenc tartalmazza, amelyek igény szerint további képességekkel egészíthetők ki. Három bővítést kínálunk: a Simulation Professional, a Simulation Premium és a Flow Simulation programokat.

 

SOLIDWORKS Simulation

SolidWorks SimulationA SolidWorks Premium részét képező SolidWorks Simulation tartalmazza azokat az alapvető eszközöket, amelyekre a tervek teszteléséhez a kezdő elemzőknek és a tapasztalt profiknak egyaránt szüksége lehet.

 

 

 

 

SOLIDWORKS Simulation Professional

 

SolidWorks Simulation ProfessionalA SOLIDWORKS Simulation Professional szoftverrel tovább javíthatja a tervellenőrzés eddigi színvonalát. Ezután terveit valósághű igénybevételeknek vetheti alá, ami lerövidíti a prototípuskészítés folyamatát, és felgyorsítja a termékek piacra kerülését.

 

 

 

 

SOLIDWORKS Simulation Premium

 

SolidWorks Simulation PremiumA SOLIDWORKS Simulation Premium a csúcsteljesítményű végeselem-elemző (FEA) szoftverek költségeinek töredékéért, ugyanakkor lényegesen egyszerűbb formában kínálja a tervezők és mérnökök számára a legfejlettebb FEA funkciókat.

 

 

 

 

SOLIDWORKS Flow Simulation

 

SolidWorks Flow SimulationA SOLIDWORKS szoftver részét alkotó Flow Simulation az első és legegyszerűbb folyadékáramlás-szimulációs és termikus elemzési program.

 

 

 

SOLIDWORKS SimulationXpress

SolidWorks Simulation XpressA SimulationXpress egy első körben használatos elemzőeszköz. Minden egyes SOLIDWORKS Standard és Professional licenc tartalmazza, segítségével elvégezhető az egyes alkatrészek alapszintű feszültségelemzése.

 

 

 

SOLIDWORKS Plastics

SolidWorks PlasticsA SOLIDWORKS Plastics használatával a műanyag alkatrészeket vagy fröccsöntőformákat tervezővállalatok előre jelezhetik és elkerülhetik a gyártási hibákat a tervezés legkorábbi szakaszaiban, kiküszöbölve ezáltal a költséges újbóli kidolgozást, növelve a minőséget és gyorsítva a piacra jutást. A SOLIDWORKS CAD szoftverrel teljesen integrált alkalmazással az alkatrészek és öntőformák tervezői valamint az öntőformák gyártói az ismerős 3D-s tervezési környezetben optimalizálhatják a terveket gyárthatóság tekintetében. A Plastics két csomagban érhető el.

 

 

Szimuláció mátrix