Adatkezelés

 

A SOLIDWORKS PDM szoftver segítségével egy hatékony, skálázható adatbázist hozhat létre, amely a beépített biztonsági funkcióknak köszönhetően megakadályozza az adatok elvesztését vagy véletlen felülírását. Egy könnyen használható adattárban tárolja mind a CAD modelleket, mind pedig a háttéranyagokat (pl. szöveges és grafikus dokumentumok, e-mailek), a növekvő adatmennyiséghez igazodva pedig skálázódik. A SOLIDWORKS PDM segítségével

  • munkatársai több irodában (akár több kontinensen is), eltérő időzónákban is együtt tudnak dolgozni
  • költségeket takarít meg, ha ismételten felhasználja a szabvány alkatrészek adatait, így nem kell mindent elölről felépítenie
  • tervezőcsapata azonnal hozzá tud férni a rendelkezésre álló legfrissebb termékadatokhoz
  • időt takarít meg, hiszen a fájlok és tervek között keresve egyszerűbben megtalálja a szükséges adatokat
  • racionalizálhatja a munkafolyamatokat, javíthatja a teljesítményt, és vállalati szinten csökkentheti a költségeket

A SOLIDWORKS PDM két verziója: a SOLIDWORKS PDM Professional (volt Enterprise PDM) és a SOLIDWORKS PDM Standard (volt Workgroup PDM) különböző méretű tervezői csoportok igényeinek kiszolgálására készült.

 

 

EPDMSOLIDWORKS PDM Professional

 

A SOLIDWORKS Product Data Management Professional segítségével minden tervezési adatát és az azokhoz kapcsolódó dokumentumokat központilag tudja tárolni, ami lehetővé teszi az információ megosztást a tervezéstől a gyártásig, a fejlesztő csapat szoros együttműködését, a tervváltoztatások kezelését és integrált követését, valamit jelentősen csökkentheti az adatok illetve dokumentumok keresésére fordított időt.

 

Workgroup pdmSOLIDWORKS PDM Standard

Nem kell óriásvállalatnak lenni ahhoz, hogy nagy mennyiségű tervezési adat halmozódjon fel. A SolidWorks PDM Standard rendszer célja, hogy kis munkacsoportok számára is egyszerű és intuitív adatkezelést biztosítson.

 

 

Adatkezelo_termek_matrix swpdm2016