Termékek

Multi product

 

    Termékek

 

SOLIDWORKS 3D CAD

SolidWorks 3D CAD megoldásaival Ön és csapata gyorsan alakíthatja át új ötleteiket nagyszerű termékekké. A SolidWorks olyan 3d-s tervezési megoldás, amellyel elkészítheti, ellenőrizheti, dokumentálhatja és kezelheti termékterveit. A szoftverben az egyszerű használat széles körű testreszabási lehetőségekkel párosul, így az új felhasználók is gyorsan meg tudják tanulni a programot. A SolidWorks az egyszerűen testreszabható kezelőfelületének köszönhetően nagyobb hatékonyságot érhet el a tervezésben. AZ eszköztárakat, menüket, billentyűparancsokat és a környezeti beállításokat is személyre szabhatja. A Premium csomag a hatékony tervezőeszközeivel -az iparág vezető alkatrész és rajzkezelési funkcióival, beépített szimulációs, költségbecslési, kép- és animációkészítő és termékadat-kezelő eszközeivel- gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a tervezési folyamatot.

 

SOLIDWORKS Szimuláció

A SolidWorks Simulation segítségével, terveit ugyanabban a (virtuális) környezetben vizsgálhatja, amit a valóságban is tapasztalni fognak. Növelje termékei minőségét miközben csökkenti a prototípusok és tesztelés költségeit. A szimulációs eszközöknek a SolidWorks-be integrált átfogó készlete lehetővé teszi a zökkenőmentes működést tervezők és szimulációs szakértők számára a tervezés minden szakaszában. Az eszközök teljes skáláját biztosítja az alkatrészek és részegységek szerkezeti szilárdságának, mozgástani és kapcsolt fizikai tulajdonságuk elemzéséhez, valamint folyadékok dinamikájának és hőáramlás vizsgálatához a konstrukción belül vagy kívül. A Professional csomag átfogó virtuális környezetet biztosít a speciális szimulációkhoz, így a tervezők kiértékelhetnek olyan bonyolult kérdéseket, amik a konstrukció élettartama, bonyolult terhelési forgatókönyvek és kapcsolt fizikai problémák.

 

SOLIDWORKS Fenntarthatóság

A tervező ablakon belül közvetlenül lefuttathatja az életciklus elemzést alkatrészeken és összeállításokon. Összehasonlítható anyagokat keres, megmutatja, hogy azok hogyan befolyásolják a környezetet és vele könnyen dokumentálhatja megállapításait. A szoftver lehetővé teszi a környezeti tényezők széles körének felmérését a termék tervezése során, amikor még gyorsan végrehajthat módosításokat a termék környezeti hatásainak csökkentése érdekében. A szoftver négy kulcsfontosságú környezetvédelmi mutató vesz figyelembe: a szénlábnyom, a felhasznált összes energia, a levegőre gyakorolt hatások és a vízre gyakorolt hatások. A szabványos ipari életciklus felmérési kritériumok alkalmazásával és az Ön tervezési környezetébe teljesen beépítve azonnali visszajelzést ad a szoftver, így Ön könnyen meg tud felelni az egyre fokozódó fenntartható tervezési igényeknek.

 

SOLIDWORKS Product Data Management

A SolidWorks PDM segít a csapatának könnyen megtalálni és módosítani a fájlokat, alkatrészeket és műhelyrajzokat, megosztani a terv információkat, automatizálni a munkafolyamatokat és biztosítani, hogy a gyártás mindig a megfelelő verzióval rendelkezzen. A szoftver egyszerűen telepíthető, a SolidWorks alkalmazásokkal szorosan integrált megoldás formájában biztosítja a tervezési adatok kezelését és szinkronizálását a teljes termékfejlesztési csapat számára. Használatával kibővítheti a 3D-s tervezés határait -akár helyben, akár a távolban, a tervezéstől kezdve egészen a gyártásig: megoszthat információkat és együttműködhet másokkal a tervezés során miközben az integrált követés és a verziókezelés automatikusan megvédi a tervezési adatait. A tervezésre, a szimulációra, a fenntarthatósági tervezésre, a műszaki dokumentációkészítésre és az adatkezelésre is kiterjedő termékfejlesztési megoldásokat tartalmazó SolidWorks programcsomag részeként elérhető PDM központi, indexált adattára gyors visszakeresést tesz lehetővé.

 

SOLIDWORKS Composer Műszaki Kommunikációs Szoftver

A SolidWorks Composer segít cégének, hogy komplex termék adatait hatékonyabban kommunikálja, köztük a már létező 3D-s CAD adatokat felhasználva készítsen részletes tartalmat és animációkat ügyfelei számára. A szoftver segítséget nyújt, a műszaki képzettséggel nem rendelkező felhasználókat is beleértve, hogy 3D CAD adatokat használatával olyan dinamikus grafikus tartalmakat hozzon létre, amelyek még a legbonyolultabb termékeket is képesek egyértelműen és hatékonyan ábrázolni. Az egyszerű, ötletes kezelőfelület biztosítja az eszközöket informatív grafikák egyszerű kidolgozásához a műszaki kommunikáció számára: összeszerelési utasításokhoz, termékkézikönyvekhez, oktatási anyagokhoz és marketinganyagokhoz, melyeknek tartalma automatikusan frissíthető. A vizualitás ma többet számít, mint valaha. A megfelelő termékgrafikák a kulcsfontosságú értékesítési helyzetekben a kudarc és a siker közötti különbséget jelenthetik.

 

Termék Mátrix

SolidWorks szoftver csomagok számtalan lehetőséget kínálnak a tervezési megoldások megértéséhez. Megtekintheti a SolidWorks CAD csomag ajánlatait, az EPD csomag tartalmát és a Szimuláció különböző funkcióit.

 

Cad tool

Ingyenes CAD eszközök

 

Ezekkel az ingyenes alkalmazásokkal gyorsíthatja a kommunikációt és a munkamegosztást, amivel időt és költséget takaríthat meg.

 

 SolidCam

 SolidCAM – Komplett megmunkálás Solidworks-be integrálva

 

A SolidCAM tökéletes SolidWorks integrációja révén nemcsak az egyszerű és gyorsan elsajátítható kezelőfelület segíti a gyors és átlátható munkát, de a SolidWorks modellekkel való teljes asszociativitás kihasználásával jelentősen csökkenthető a modell változások lekövetésére fordított munka. A SolidCAM-ben megtalálható a forradalmian új marási technológia, az iMachining, amiben  rövidebb pályákkal dolgozhat, így akár 70%-os időmegtakarítást érhet el. Ez a marási technológia amellett, hogy a  legkeményebb anyagok megmunkálását is lehetővé teszi, akár 2-3-szor hosszabb szerszám élettartamot és egyenletes szerszámterhelést biztosít. A SolidWorks-höz hasonló kezelőfelület és funkciók elősegítik a betanulási folyamat és a gyártásba történő bevezetési folyamat lerövidítését. A Technológia Varázsló segít az optimális forgácsolási paraméterek kiválasztásában  valamint a SolidWorks előnyeit kihasználva gyorsítani tudja maró, eszterga, maró-eszterga és huzalszikra CNC gépeinek programozását.

 

Videó: Első betekintés