SOLIDWORKS Visualize: A fotóminőségű tartalom létrehozásának gyors, egyszerű és szórakoztató módja

A SOLIDWORKS® Visualize a „fényképezőgép”, amely lehetővé teszi a SOLIDWORKS felhasználóinak, valamint egyéb CAD-adatfeldolgozó programok számára a kiváló minőségű vizuális és érzelmi töltetű tartalom létrehozását, közzétételét és megosztását az innováció, a kialakításra vonatkozó döntések, valamint az üzleti megoldások előmozdítása érdekében.
visualize2
A program egyszerű, intuitív felhasználói felületének használatához nincs szükség képzésre, és a tartalmak gyors létrehozása is megoldott.
A részletes képzési anyagok, a mindenre kiterjedő súgófájlok, az online oktatóanyagok és a felhasználói fórumok által biztosított részletes instrukciók segítségével még a műszakilag képzetlenek is azonnal lenyűgöző tartalmakat hozhatnak létre.

A SOLIDWORKS Visualize (korábban Bunkspeed) önálló szoftvereszközök gyűjteménye, amely egyesíti a piacvezető renderelési és a tervezést a középpontba helyező funkciókat, illetve a terve által képviselt jövőképet, elkötelezettséget és érzelmeket átadó vizuális tartalom gyors és egyszerű létrehozását.

 
Kinek lehet előnyös a SOLIDWORKS Visualize?
A SOLIDWORKS Visualize szoftvert kialakításának köszönhetően bárki használhatja, aki professzionális, fotóminőségű képeket, animációkat és egyéb 3D tartalmat szeretne létrehozni a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben.
A SOLIDWORKS Visualize bármilyen hardver környezetben használható, így a termék-, a hajó-, az épület-, a műszaki, valamint az egyéb tervezéshez SOLIDWORK szoftvert vagy egyéb CAD-modellező eszközt használó (pl. Rhino®, Autodesk®, Alias®, 3ds Max®) tervezők, mérnökök, valamint tartalomkészítők gyorsan, egyszerűen hozhatnak jobb döntéseket a 3D tervezéssel kapcsolatban, és közben még jól is szórakozhatnak.

visualize

Most meggyőzően élethű klipeket és képeket hozhat létre, amelyek nyomtatáshoz, webes tartalom létrehozásához, tervezés áttekintéséhez, interaktív bemutatókhoz, illetve termék-összehasonlítás során is felhasználhatók.
Termékét többféle vizuális megoldással mutathatja be: különböző jelenetekben, megvilágításban és művészi hatású szűrők felhasználásával.
A SOLIDWORKS Visualize pontosan szimulálja az élethű megvilágítást és a különleges anyagok megjelenítését, a renderelés teljesítménye pedig a legkomolyabb elvárásoknak is megfelel.

 

A program két csomagban a SOLIDWORKS Visualize Standard és a Professional csomagban érhető el.