SOLIDWORKS Plastics

A SOLIDWORKS Plastics használatával a műanyag alkatrészeket vagy fröccsöntőformákat tervezővállalatok előre jelezhetik és elkerülhetik a gyártási hibákat a tervezés legkorábbi szakaszaiban, kiküszöbölve ezáltal a költséges újbóli kidolgozást, növelve a minőséget és gyorsítva a piacra jutást. A SOLIDWORKS CAD szoftverrel teljesen integrált alkalmazással az alkatrészek és öntőformák tervezői valamint az öntőformák gyártói az ismerős 3D-s tervezési környezetben optimalizálhatják a terveket gyárthatóság tekintetében. A SOLIDWORKS Plastics két csomagban érhető el.

 

SOLIDWORKS Plastics Professional

A SOLIDWORKS Plastics Professional csomag a terméktervezőknek nyújt nagy segítséget a következők révén: teljes CAD-integráció; könnyű kezelhetőség és gyors betanulás; tervezőcsapatok kommunikációjának segítése webalapú jelentéskészítővel; alkatrész kitöltése egy vagy több meglövéssel; kitöltési idő, nyomások, hőmérséklet-eloszlás, összecsapási vonalak, légzárványok, vetemedés stb megadása.

 

SOLIDWORKS Plastics Premium

A SOLIDWORKS Plastics Premium csomag pedig a szerszámtervezőknek nyújtja a következőket: valamennyi lehetőség, amely a Professional csomag részét képezi; több alkatrész, többfészkes vagy többféle terméket gyártó szerszámkiosztás; csatornaegyensúly számítása, gáttervezés, méret- és alakoptimalizáció; ciklusidő-, záróerő-, töltősúlyszámítás stb.

 

 SW_2015_Plastics SolidWorks Plastics csomagok