SOLIDWORKS Electrical

Egyre több olyan termék kerül piacra, amelyekben elektromos összetevők, például energiaellátó rendszerek, vezérlőelemek, bonyolult kábelezés vagy kábelkorbácsok is találhatók. A SOLIDWORKS® Electrical segítségével egyszerűbbé tehető az elektromos kapcsolási rajzok tervezése, intuitív felületének köszönhetően pedig még gyorsabbá tehető a beágyazott elektromos rendszerek tervezése. A SOLIDWORKS 3D CAD szoftverrel való kétirányú, valós idejű kapcsolat a villamos- és a gépészmérnökök számára egyaránt jobb termelékenység elérését teszi lehetővé, és hatékonyabbá teszi a közös munkát, csökkentve a termékkésedelmek mértékét, valamint következetesebb és szabványosítottabb terveket, alacsonyabb költségeket és gyorsabb piacra jutást eredményez. A hatékony vezetékútvonal tervezési, kiterítési és automatikus dokumentáció készítési funkcióval kapcsolásirajz-alapú kábelkorbács-terveket készíthet.

 

electrical 2d

SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional

Hatékony, könnyen használható, együttműködést is lehetővé tevő kapcsolásirajztervező eszközök, amelyek megkönnyítik a különböző berendezésekhez szánt beágyazott elektromos rendszerek és más termékek gyors fejlesztését. A beépített szimbólumtárak, gyártói alkatrész-adatbázisok és 3D alkatrészmodellek általánosan alkalmazható, terv-újrafelhasználást segítő megoldásokat nyújtanak. Az automatikus tervezői és felügyeleti eszközök számos nehézkes tervezési feladat egyszerűsítését segítik, a nyomtatott áramkör- és a sorkapocs-tervezéstől az érintkezők közötti kereszthivatkozások kialakításáig.

 

electrical 3d

SOLIDWORKS Electrical 3D

Integrálja a kapcsolásirajztervek adatait és a SOLIDWORKS 3D modellt valós időben, kétirányú frissítéssel. A SOLIDWORKS Electrical 3D segítségével elhelyezheti az elektromos komponenseket a terméken, a SOLIDWORKS vezetékútvonal-tervezési megoldásaival pedig közvetlenül a 3D modellen tervezhető meg az elektromos terven szereplő különböző elemek csatlakoztatásának módja. Megkönnyíti a vezetékek, kábelek és kábelkorbácsok optimális hosszának meghatározását, az elektromos és a mechanikai tervek és tételjegyzékek folyamatos kétirányú frissítése mellett.

 

 

electrical prof

SOLIDWORKS Electrical Professional – a SOLIDWORKS Electrical Schematic és a SOLIDWORKS Electrical 3D funkciói, egyetlen ütőképes, könnyen használható csomagban.

A SOLIDWORKS Electrical Professional olyan felhasználóknak ajánlott, akik számára fontos, hogy a 3D modellek esetében az elektromos és a mechanikai tervezés integrációja megoldott legyen. A SOLIDWORKS Electrical szoftverrel tervezett kapcsolási rajzok egyszerűen integrálhatók a SOLIDWORKS 3D modellekbe, párhuzamos elektromechanikai tervezést téve lehetővé.

 

 

 

sw2016electrical