Rólunk

logo

   Miért az EuroSolid ?

 

 

Mert ügyfeleink számára a leghatékonyabb megoldást nyújtjuk tervezési feladataink során felmerült problémáik orvoslására.

Az EuroSolid Kft. megalakulását az a cél vezérelte, hogy Magyarországon a legjobb minőségben segítse a gépészeti és terméktervezésben tevékenykedő cégeket, vállalkozásokat a SolidWorks 3D-s CAD rendszer alkalmazásán keresztül.

Tevékenységünk a SolidWorks rendszerek képviseletében kiterjed a szakmai támogatásra, oktatásra, tervezési feladatok fel- és átvállalására, illetve különböző szakmai szoftveres vizsgálatokra.

Vállalkozásunk fiatal, dinamikus, szakmailag felkészült mérnökcsapatból jött létre. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a SolidWorks CAD rendszer felhasználásának tekintetében, hiszen nem csak a rendszer oktatásában szerzett és átadott ismeretekkel bírnak, hanem folyamatosan felmerülő tervezési feladatok megoldásában is tevékenykednek.

Az EuroSolid Kft. a magyarországi régióban a SolidWorks által minősített oktatási és támogatási központ.

A SolidWorks rendszerrel összhangban, integrált, tervezést és gyártást segítő szoftvereszközeink teljes skáláját biztosítjuk ügyfeleink részére, amelyek lehetővé teszik a felhasználók gyors reagálását a piac igényeire.

Napjainkban, a fokozott ipari versenyben, a tudás és a megfelelő képességek jelentik a piaci előnyöket. A SolidWorks tudásalapú fejlesztése biztosítja a felhasználók számára a kiváló tervező eszközöket. Cégünk biztosítja a SolidWorks által képviselt megoldásokat a magyar felhasználók részére.

A SolidWorks és cégünk kiválóan alkalmazható, gyors rendszert kínál, amely a felhasználók számára igyekszik a legjobb megoldást nyújtani, egy kiszámítható befektetéssel.

Célunk, hogy a mérnökök a legnagyobb megelégedéssel és munkájukat a legjobb minőségben ellátva, olyan eszközökhöz és technológiákhoz jussanak, amelyek számukra és cégük számára fokozza a hatékonyságot és a zökkenőmentes alkotó munkát.