SOLIDWORKS PDM

PDMBannerTopAz adatok átlátható kezelése – jobb együttműködés és innováció.

 

Csomagok

A SolidWorks PDM (product data management) megoldásai segítenek, hogy tervezési adatait az irányítása alatt tartsa. Biztonságosan tárolhatja és kezelheti tervezési adatait, hogy megkönnyítse a visszakeresést, megakadályozza az adatvesztést, ellenőrzi a tervmódosításokat és szabályozza a tervek online hozzáférését és megosztását cégen kívüli személyekkel. A SolidWorks PDM megoldásokkal hatékonyan fejlesztheti tervező csapata együttműködését és kommunikációját.

A SolidWorks PDM szoftvert könnyen lehet telepíteni, kis IT támogatást igényel és a munkafolyamatainak megfelelően lehet felhasználni. Szoros SolidWorks integrációval, csapata a termékfejlesztésre és innovációra tud összepontosítani.  Növeli termékfejlesztési folyamatának hatékonyságát bármekkora is cége.

 

 

SOLIDWORKS PDM Professional

 

A Microsoft SQL Server Standard változatán alapuló SOLIDWORKS PDM Professional kibővíti a SOLIDWORKS PDM Standard funkcióit, hogy az egész vállalat számára lehetővé tegye az egyszerű adatmegosztást és az együttműködést a tervezés során.

 

SOLIDWORKS PDM Standard

A Microsoft SQL® Server Express alapú SOLIDWORKS PDM Standard teljesen integrálva van a SOLIDWORKS 3D CAD és a Windows® Explorer szoftverekbe, és egyszerűen kezelhető, testre szabható eszközök egész sorát kínálja a SOLIDWORKS fájlok kezeléséhez.

 

 

 

PDM – Első találkozás videó:

PDM – Rajzfilm: